קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

קורווינה מסורתית

קורווינה מסורתית
Corvina מסורתי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלזניה המסורתית הטובה ביותר, Galaktoboureko המסורתי, ו חומוס מסורתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את תפוחי האדמה המתוקים, לשים את תפוחי אדמה מתוקים, סירופ, ו 3/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה לבשל עד תפוחי האדמה רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את תפוחי האדמה, שומרים את הסירופ, ולתת מגניב. לאחר תפוחי האדמה בטמפרטורת החדר, לשים אותם בחזרה סירופ מקורר לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
3
מסננים את תפוחי האדמה היטב לפני השימוש. אתה צריך בערך 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
בקערה לא מגיבה, לטאטא יחד את החומרים המרינדה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הוסף corvina ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
CorvinaCorvina
6
מוסיף את הסלרי, בצל אדום, כוסברה קצוצה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
7
להעביר את סביצ ' ה למשקפיים בודדים או קערה רדודה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מניחים על 1 כוס של תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים על הצדדים של המשקפיים או קערה העליון עם עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מגישים באופן מיידי.
1
Aji amarillo: פלפל צהוב פרואני חריף. הנפוץ ביותר הוא רסק בצנצנת בשווקים בדרום אמריקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
Aji AmarilloAji Amarillo
2
מתוך הספר הגדול סביצ ' ה, Revised by Douglas Rodriguez with Laura Zimmerman. זכויות יוצרים © 2003, 2010 by Douglas Rodriguez. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.