קורווינה מסורתית
Corvina מסורתי עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, מלח, בטטות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו הלזניה המסורתית הטובה ביותר, Galaktoboureko המסורתי, ו חומוס מסורתי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את תפוחי האדמה המתוקים, לשים את תפוחי אדמה מתוקים, סירופ, ו 3/4 כוס מים בסיר קטן ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה לבשל עד תפוחי האדמה רכים אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, על 15 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, שומרים את הסירופ, ולתת מגניב. לאחר תפוחי האדמה בטמפרטורת החדר, לשים אותם בחזרה סירופ מקורר לאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
מסננים את תפוחי האדמה היטב לפני השימוש. אתה צריך בערך 2 כוסות.
בקערה לא מגיבה, לטאטא יחד את החומרים המרינדה עד בשילוב טוב.
הוסף corvina ולזרוק לשלב.
מוסיף את הסלרי, בצל אדום, כוסברה קצוצה ומערבבים היטב.
להעביר את סביצ ' ה למשקפיים בודדים או קערה רדודה גדולה.
מניחים על 1 כוס של תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים על הצדדים של המשקפיים או קערה העליון עם עלי כוסברה.
Aji amarillo: פלפל צהוב פרואני חריף. הנפוץ ביותר הוא רסק בצנצנת בשווקים בדרום אמריקה.
מתוך הספר הגדול סביצ ' ה, Revised by Douglas Rodriguez with Laura Zimmerman. זכויות יוצרים © 2003, 2010 by Douglas Rodriguez. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.