קורנביף וכרוב עם תפוחי אדמה בחמאה עשבי תיבול
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב עם תפוחי אדמה בחמאה עשבי תיבול יכולים להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון, 63 גרם שומן, ובסך הכל של 1058 קלוריות. המתכון הזה מכסה 54% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם גזר, מים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו קורנביף וכרוב עם תפוחי אדמה בחמאה עשבי תיבול, בשר בקר מבושל, תפוחי אדמה, כרוב וגזר ליום פטריק הקדוש, ו קורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה אפויים חדשים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים את הגזר והבצל בתחתית סיר איטי, והניח את הקורנביף מעל. מסדרים את הכרוב הקצוץ סביב הבקר.
מוסיפים את מיץ התפוחים ו -1 כוס מים יחד עם תכולת חבילת התבלינים. מבשלים על 6 עד 8 שעות עד שהבשר רך.
מוציאים את הבקר והירקות לפלטה ושומרים על חום.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים והוסיפו את תפוחי האדמה. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, בערך 12 עד 15 דקות.
מסננים ומחזירים אותם לסיר.
מוסיפים את החמאה, השום, הפטרוזיליה והמלח והפלפל, לפי הטעם. מערבבים בעדינות כך שכל תפוחי האדמה מצופים באופן שווה.
מעבירים לקערת הגשה ומגישים עם בקר תירס וירקות מהכיריים האיטיות.