קטשופ העגבניות הירוק המתוק
קטשופ העגבניות הירוק המתוק דורש מסביב 5 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ, פלפל, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. וזה די גרוע. נסו איך להכין קטשופ עגבניות ירוק, איך להכין קטשופ עגבניות ירוקות תוצרת בית, ו צ'יפס שעועית ירוקה Asiago אפוי + עגבניות מתובלות-קטשופ בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שכבה העגבניות, פלפלים ובצל, תיבול כל שכבה עם מלח כמו שאתה הולך. תמשיך להכין שכבות עד שייגמר לך הירקות. מכסים את הקערה, ומקררים במשך 4 עד 5 שעות.
יוצקים את הירקות לתוך מסננת ולשטוף את המלח מתחת למים זורמים.
שים אותם לתוך סיר עם מכסה, ומערבבים את החומץ, סוכר חום, קינמון, תבלין פשטידת דלעת, סוכר לבן, ציפורן שלמה, וסירופ תירס. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן מבשלים מעל חום בינוני, חשוף, במשך כ 30 דקות. העגבניות יתחילו להחוויר.
כאשר הירקות רכים מאוד, לחץ עליהם דרך מסננת, כדי להיות בטוח למצוא את כל שיני ולהסיר אותם. לקרר את הרוטב ולאחסן במקרר.