קיווי פאי ליים
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם שיבולת שועל מיושנת, חלב מרוכז, זרעי דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קיווי פאי ליים, קיווי-ליים-רום ברפש, ו קיווי-ליים קרח פופס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-375 ° F.
מניחים את הפשתן ומים בקערה קטנה ומערבבים עם כפית. תניח בצד.
במעבד מזון, לטחון את קרקרים שיבולת שועל לתוך פירורים עדינים.
באמצעות מטחנת קפה נקי, לטחון את זרעי דלעת.
מוסיפים את תערובת הפשתן ומערבבים עד לקבלת ארוחה גסה. לחץ לתוך החלק התחתון ומעלה את הצדדים של צלחת עוגה 8 x 8 אינץ'.
בקערה גדולה, מניחים את החלב המרוכז, חלמונים, גרידת ליים ומיץ.
להקציף היטב, עד תערובת עבה, creamlike צורות.
יוצקים מעל קרום גרהם unbaked להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
אופים 12 עד 15 דקות, עד הקצוות הם המשרד אבל המרכז עדיין מתנועע כאשר אתה לנער את המחבת.
הסר מהתנור ולתת מגניב 30 דקות. לקשט עם פרוסות קיווי. כאשר העוגה היא די מגניב, לכסות עם לעטוף פלסטיק צמרמורת לפחות 1 שעה, או עד 8 שעות, לפני ההגשה.
הוסף כפית של יוגורט יווני דל שומן כדי להלביש את הקינוח שלך עוד יותר(ולהתגנב עוד superfood!).
Reprinted with permission from The Drop 10 Diet Cookbook by Lucy Danziger, © 2013 Condé Nast
העורך הראשי של SELF במשך יותר מעשר שנים, לוסי דנציגר הוא גם המחבר של ניו יורק טיימס רב מכר תשעה חדרים של אושר. לפני ארבע שנים, היא איבדה 25 קילו על ידי אכילת יותר מזונות על ושמרה אותו מאז. היא אורחת קבועה בתוכניות טלוויזיה, כולל Today, The View ו-Good Morning America. דנציגר מתגוררת בניו יורק עם בעלה ושני ילדיה.