קינואה אדומה-טונה מצופה בטונה עם מחית עגבניות מעושנת
טונה מצופה קינואה אדומה עם מחית עגבניות מעושנת עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. לכו לחנות ותביאו סטייקים לטונה, עגבניות, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו טונה מצופה קינואה עם מחית כרובית, עוגות קינואה עם ראגו חצילים-עגבניות ומוצרלה מעושנת, ו צ'ילי קרוש טונה Ahi & סלט אבוקדו עם רוטב שום כוסברה (GF!) ... ו Fave five Friday: Healthy טונה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: גריל חיצוני, 6-אונקיות שבבי עץ תפוחים, לעישון
לעצב חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום לצורת קערה. לטבול את שבבי העץ במים לפחות 15 דקות, ולאחר מכן לנקז אותם ולשים אותם "קערה" רדיד. אם אתה משתמש גריל גז להפוך 1 צד גבוה ולהשאיר את הצד השני.
שים את העגבניות בצד של הגריל כי הוא כבוי ולשים את קערת רדיד מלא שבבי עץ בצד המחומם. סגור את המכסה ועשן במשך 45 דקות.
שים את שבבי העץ הספוגים במגש התחתון של מעשן ארובה.
חום מעל חום בינוני גבוה עד השבבים מתחילים לעשן.
שים את העגבניות, על שבבי העץ במגש העישון, ולאחר מכן לכסות את המעשן. להפחית את החום בינוני נמוך ועשן במשך 15 דקות.
כאשר העגבניות נעשות, לשים אותם בקערת ערבוב גדולה כדי להתקרר מעט. לקלף את העורות מן העגבניות ולהשליך.
מוסיפים את העגבניות לבלנדר ומערבבים על גבוה עד חלקה, 1 עד 2 דקות.
חום 1 כף של השמן בסיר בינוני על חום בינוני ולהוסיף את השום ואת שאלוט.
לטגן עד מתרכך, על 4 דקות. מערבבים את מחית העגבניות ומבשלים עד מעובה מעט, 20 עד 25 דקות. מתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.
תן לתערובת העגבניות להתקרר במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף אותו לבלנדר ולערבב עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר לקערה ומניחים בצד.
במטחנת קפה, לטחון את צ ' ילי קינואה לאבקה. מתבלים את סטייק הטונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ואז זורקים אותם לאבק צ ' ילה.
במחבת תחתית גדולה וכבדה מעל חום גבוה, מוסיפים 3 כפות שמן זית וחום עד עישון חם. לצרוב את כל 4 הצדדים של סטייקים טונה לוודא זמן הבישול הוא אפילו עבור כל הצדדים, על 30 שניות לכל צד. בעוד הגריל הוא עדיין חם, מעיל את כל הבצל הירוק עם שמן זית שנותר, ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. גריל במשך כ 1 דקה בכל צד.
שיטה מקורה: Char את הבצל הירוק על מחבת גריל משומן קל או תחת broiler.
כדי לשרת, כפית מחית עגבניות על כל צלחת הגשה. פורסים את הטונה ומסדרים על הצלחות, מעוטרים בצלים ירוקים בגריל.