קינואה עם אפונה
קינואה עם אפונה דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 176 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. אם יש לכם שום, חמאה, קינואה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קינואה עם אפונה ובצל, קינואה עם שיטאקים ואפונה שלג, ו קינואה, אפונה, נענע Tabbouleh.
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים בקינואה, ומבשלים 2 דקות עד קלוי.
יוצקים את מרק העוף, בצל, שום, טימין ופלפל שחור. כיסוי, ולתת לבוא לרתיחה. לאחר הרתיחה, מערבבים את האפונה הקפואה. להתאושש, להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך להתבשל עד קינואה מכרז ספג את ציר העוף, 15 עד 20 דקות.
מערבבים במחצית גבינת הפקורינו רומנו והפטרוזיליה עד מעורבב באופן שווה. סקופ קינואה לתוך צלחת הגשה, ומפזרים את גבינת פקורינו רומנו שנותר לשרת.