קינואה עם אפונה
קינואה עם אפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת מכילה 177 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. אם יש לכם אפונה, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . 127 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מאפינס קינואה בננה שקדים ללא ביצים - איך מכינים מאפינס קינואה , בלאק אייד פיז עם קרסי שינקן וארהר דאל {אפונה מפוצלת צהובה / Toovar dal} עם טמפרור חריף .
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקינואה ומבשלים 2 דקות עד שהיא קלה.
יוצקים פנימה את מרק העוף, הבצל, השום, הטימין והפלפל השחור. מכסים, ומניחים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מערבבים פנימה את האפונה הקפואה. משחזרים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה וממשיכים לבשל עד שהקינואה רכה וספגה את ציר העוף, 15 עד 20 דקות.
מערבבים פנימה מחצית מגבינת הפקורינו רומנו והפטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה. גורפים את הקינואה לצלחת הגשה, ומפזרים את יתרת גבינת הפקורינו רומנו להגשה.