קינואה עם אפונה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת מכילה 177 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . תמורת 86 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 6. אם יש לכם אפונה, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . 127 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון ספונקולרי של 58% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מאפינס קינואה בננה שקדים ללא ביצים - איך מכינים מאפינס קינואה , בלאק אייד פיז עם קרסי שינקן וארהר דאל {אפונה מפוצלת צהובה / Toovar dal} עם טמפרור חריף .
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקינואה ומבשלים 2 דקות עד שהיא קלה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי עשיר וקרמי
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
מקלות גבינה עטופים בנפרד
2
יוצקים פנימה את מרק העוף, הבצל, השום, הטימין והפלפל השחור. מכסים, ומניחים לרתיחה. לאחר הרתיחה, מערבבים פנימה את האפונה הקפואה. משחזרים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה וממשיכים לבשל עד שהקינואה רכה וספגה את ציר העוף, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פלפל ירוק חתוך לקוביות
מגוון פטריות יער, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
או כל סוג שאתה אוהב, גבעול ופרוס
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
מערבבים פנימה מחצית מגבינת הפקורינו רומנו והפטרוזיליה עד לקבלת תערובת אחידה. גורפים את הקינואה לצלחת הגשה, ומפזרים את יתרת גבינת הפקורינו רומנו להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות