קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

קינואה של רובין עם פטריות ותרד

קינואה של רובין עם פטריות ותרד
קינואה של רובין עם פטריות ותרד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, עלי תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 100%. נסו עוף בסיר אחד, קינואה, פטריות ותרד, קינואה עם אדאמה ופטריות, ו פטריות ממולאות קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום, מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בקינואה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
יוצקים 1/2 כוס יין לבן ומבשלים, ערבוב, עד נספג על ידי קינואה, על 30 שניות. מערבבים 1 3/4 כוסות מרק עוף, 2 כפיות חומץ בלסמי, ו 1 כפית טימין קצוץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
יוצקים 4 כפיות חומץ בלסמי, 1/4 כוס יין לבן, 1/4 כוס ציר עוף, ו 1 כפית טימין קצוץ. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הפטריות לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
לאחר הקינואה מבושל, מערבבים בתערובת הפטרייה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
8
הסר קינואה מן החום ומערבבים עלי תרד, אשר ינבול.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
9
מעבירים למנה ומפזרים גבינת עיזים מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים