קינוח גלידת פאדג' חם
קינוח גלידת פאדג' חם לוקח בערך 25 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 614 קלוריות , 9 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם צ'יפס חמאה, חלב מאודה, מרשמלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. עם ציון של 31% , המנה הזו גרועה למדי. איך להכין גלידה ללא מכונת גלידה , פאי גלידת שוקולד חםוצ'ימיצ'נגות קינוח משמש עם קרם מסקרפונה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לרוטב פאדג', מערבבים בסיר את המרשמלו, החלב והצ'יפס. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת נמסה וחלקה.
מסירים מהאש ומקררים עד לצינון.
מרפדים את החלק התחתון של 6-in. תבנית קפיצית עם פרוסות וניל. למעלה עם כ 1 כוס גלידה; ללחוץ לשכבה חלקה. מעל שליש מרוטב הפאדג'. מקפיאים למשך 30 דקות או עד להתייצבות.
חוזרים על השכבות פעמיים, מקפיאים בין השכבות. מעל אגוזי פקאן ודובדבנים. מכסים ומקפיאים עד להתייצבות.
מוציאים מהמקפיא 10-15 דקות לפני ההגשה.