קינוח לימונדה צונן
קינוח לימונדה צונן עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, ג'לי בטעם לימון ג' לטין, ציפוי קצפת מגניבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קינוח לימונדה, קינוח לימונדה ורוד רך עם קרום בייגלה, ו קוקטייל לימונדה וטקילה ליום הלימונדה הלאומי.
הוראות
מערבבים מים רותחים לתוך תערובות ג ' לטין יבש בקערה גדולה לפחות 2 דקות. עד מומס לחלוטין; להפריש. מקציפים גבינת שמנת ולימונדה להתרכז בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
להוסיף ג ' לטין; לערבב היטב. להכניס למקרר 2 שעות או עד מעובה (כפית נמשכת דרך עלים רושם מובהק).
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מקררים 4 שעות או עד המשרד.
מקשטים עם פירות יער ופרוסות לימון רק לפני ההגשה, אם תרצה בכך. חנות שאריות קינוח במקרר.