קינוח קפוא של סינקו דה מאיו
, המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 159 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. אם יש לכם qt. שרבט ליים, חמאה, qt. שרבט פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סינקו דה מאיו, ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו, ו ממרח אבוקדו סינקו דה מאיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. דק למחוץ 37 של הוופלים.
מערבבים פירורי וופל, קוקוס, שקדים וחמאה עד מעורבב היטב. לחץ בחוזקה על תחתית תבנית אפייה 13x9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות. או עד מעט השחמה; מגניב.
מורחים שכבות של כל אחד מהשרבטים בטעמים השונים על פני קרום מקורר, מקפיאים כל שכבה עד לקבלת ציפוי לפני השכבה הבאה.
הסר במקפיא כ 10 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט.
חתוך ל-24 ריבועים. למעלה כל אחד עם 1 של 24 וופלים הנותרים רק לפני ההגשה. תאחסן שאריות של קינוח במקפיא.