קינמון-אספרסו צ'ורוס
קינמון-אספרסו Churros הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. אם יש לך חמאה, אבקת אספרסו מיידית, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'ורוס קינמון, מיני צ'ורוס מאובק קינמון, ו צ'ורוס סוכר קינמון ורוטב שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק תיק מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול (מומלץ: Ateco 982
סוכר קינמון: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, קינמון ואבקת אספרסו. תניח בצד.
צ ' ורוס: קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק בנדיבות עם קמח. תניח בצד. בסיר כבד תחתית או בתנור הולנדי, מערבבים את המים, החמאה, הסוכר, אבקת האספרסו והמלח מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה.
הסר את המחבת מן החום, באמצעות כף עץ, מערבבים את כוס 1 קמח בבת אחת. להחזיר את המחבת לחום נמוך ומערבבים ברציפות עד התערובת יוצרת בצק עבה, על 2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. כשהמכונה רצה במהירות בינונית, מוסיפים לאט את הביצים. המשך להכות עד הביצים משולבים באופן מלא ואת הבצק הוא עבה, כ 4 דקות.
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ב יומני 4 אינץ ' ארוכים.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תהיה חומה בעוד כמה דקות.) באמצעות מרית מתכת דקה, להעביר את הבצק, 4 חתיכות בכל פעם, לתוך שמן חם, ומטגנים עד כהה זהב פריך, על 3 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומתגלגלים בסוכר קינמון-אספרסו בעודם חמים.
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.