קושיקשה
מוכן ב29 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

קינמון-אספרסו צ'ורוס

קינמון-אספרסו צ'ורוס
קינמון-אספרסו Churros הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. זה עובד טוב כמו קינוח אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 29 דקות. אם יש לך חמאה, אבקת אספרסו מיידית, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: צ'ורוס קינמון, מיני צ'ורוס מאובק קינמון, ו צ'ורוס סוכר קינמון ורוטב שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מדחום לטיגון עמוק תיק מאפה מצויד עם קצה כוכב גדול (מומלץ: Ateco 982
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
סוכר קינמון: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הסוכר, קינמון ואבקת אספרסו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכר קינמוןסוכר קינמון
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
צ ' ורוס: קו גיליון אפייה עם נייר קלף ואבק בנדיבות עם קמח. תניח בצד. בסיר כבד תחתית או בתנור הולנדי, מערבבים את המים, החמאה, הסוכר, אבקת האספרסו והמלח מעל חום בינוני גבוה. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הסר את המחבת מן החום, באמצעות כף עץ, מערבבים את כוס 1 קמח בבת אחת. להחזיר את המחבת לחום נמוך ומערבבים ברציפות עד התערובת יוצרת בצק עבה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים את הבצק לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה. כשהמכונה רצה במהירות בינונית, מוסיפים לאט את הביצים. המשך להכות עד הביצים משולבים באופן מלא ואת הבצק הוא עבה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מעבירים את הבצק לשקית מאפה עם קצה כוכב גדול. צינור הבצק על תבנית אפייה מוכנה ב יומני 4 אינץ ' ארוכים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/3 של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חום מעל חום בינוני עד שמדחום עמוק-טיגון מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תהיה חומה בעוד כמה דקות.) באמצעות מרית מתכת דקה, להעביר את הבצק, 4 חתיכות בכל פעם, לתוך שמן חם, ומטגנים עד כהה זהב פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מסננים על מגבות נייר ומתגלגלים בסוכר קינמון-אספרסו בעודם חמים.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
11
מעבירים למגש הגשה ומגישים מיד.