קינמון לאטה לחמניות
אם יש לכם קינמון טחון, סוכר חום, אבקת סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לחמניות קינמון לילה - אתה יכול לאפות לחמניות קינמון טריות וחמות בבוקר, לאטה קינמון, ו לאטה קינמון קרמל.
הוראות
מוציאים את הבצק ממיכלים, מקפלים כל גליל בצק לשניים ועוטפים אותו באופן רופף בניילון נצמד.
מניחים בצק עטוף במקרר ולתת לנוח לפחות 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז קל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה.
בקערה קטנה, לשלב סוכר חום, קינמון, וקפה מיידי. תניח בצד. על משטח מקומח קל, מניחים 1 חתיכת הבצק המקופל על גבי חתיכת הבצק האחרת ומשטחים.
מגלגלים בצק למלבן בגודל 8 על 14 אינץ'.
מורחים חמאה מרוככת על פני הבצק ומפזרים את תערובת הסוכר-קינמון-קפה. החל בקצה הארוך, לגלגל בצק כמו גליל ג ' לי.
חותכים ל 12 חתיכות ולחלק בין 2 מחבתות עוגה מוכנות.
אופים 25 עד 30 דקות עד חום זהוב. אפשר להתקרר 10 דקות לפני התפשטות עם זיגוג.
עבור הדובדבן: בקערה ערבוב בינוני עם מיקסר כף יד, היכו יחד חמאה מרוכך מסונן אבקת סוכר הוספת סוכר 1 כוס סוכר בכל פעם. הכה עד אור ורך.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומכים עד לשלב.
מורחים או טפטוף על לחמניות מקורר.