קינמון פקאן לחמניות דביקות
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, לחמניות קינמון פקאן דביקות יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 743 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-129 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם קמח חזק, גלגלית סוכר, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: קינמון פקאן לחמניות דביקות עבור # TwelveLoaves, לחמניות קינמון דביקות עם אגוזי פקאן, ו לחמניות פקאן דביקות.
הוראות
מניחים את הקמח, הסוכר ואת מלח 1 כפית בקערת ערבוב, ולאחר מכן לשפשף את חתיכות חמאה עד התמהיל יש את המרקם של פירורי לחם. טיפ בשמרים וביצים.
יוצקים את החלב ומערבבים היטב עד שאתה מקבל בצק רך (ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר חלב). ללוש במיקסר עם וו בצק במשך 7 דקות או ביד במשך כ 15 דקות עד הבצק הוא חלק, רך וקפיצי. עצה לתוך קערה משומנת קלות, לכסות עם סרט נצמד משומן או מגבת תה נקי, ואז לעזוב לעלות במקום חם במשך כ 1 שעה או עד הוכפל בגודל.
הפוך את המילוי: מניחים את הקינמון, סוכר פקאן במעבד מזון, ואז יז עד האגוזים הם טחונים דק. אגרוף למטה את הבצק ולשים לדפוק את האוויר, ואז לפצל את הבצק לשניים.
רול למתוח כל חתיכה כדי ליצור מלבן 25 x 35cm.
מברשת חצי על כל מלבן, ואז מפזרים חצי תערובת המילוי על כל אחד. השתמש מערוך כדי ללחוץ על המילוי לתוך הבצק. בחוזקה לגלגל כל מלבן למעלה מאחד הקצוות הארוכים כדי לקבל יומן עבה, ואז לצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים כל יומן ל 8 חתיכות. יכול להיות קפוא עד 1 חודש.
מברשת שני 20 x 30cm אפייה עמוקה מגשי עם חמאה מומסת.
מערבבים את סירופ מייפל וסוכר לתוך החמאה הנותרת, ואז לשפוך את זה על החלק התחתון של כל מגש אפייה, מתערבל סביב כך שהוא מצופה.
מניחים את הלחמניות על המגש, משאיר פער של לפחות 2 ס " מ סביב כל גליל. מכסים עם סרט נצמד משומן קל, ואז לשמור במקום חם במשך כ 30 דקות עד עלה קל.
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
הסר את הסרט נצמד מהמגש, ואז אופים במשך 30 דקות עד הלחמניות משחימים קלות ולהרגיש מוצק.
מגישים חם, דביק בצד למעלה.