קינמון-צימוקים-לחם חיטה אגוז
לחם חיטה קינמון-צימוקים-אגוז עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 152 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות אם יש לך שמן צמחי, שמרים פועלים מהר, צימוקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם קינמון וצימוקים מחיטה מלאה, לחם אגוז קינמון וצימוקים, ו אגוזים, אגוזי לוז ולחמניות מחיטת צימוקים מוזהבים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח חיטה מלאה ושמרים.
הוסף מים חמים. הכה עם חוט whisk או מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. מכסים בחוזקה עם ניילון לעטוף ולתת לעמוד 15 דקות.
מערבבים סוכר חום, שמן, קינמון, מלח 1 כוס קמח הלחם; לנצח עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לחם שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, עד הבצק רך, חלק צורות.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. ללוש אגוזי מלך וצימוקים. גריז קערה גדולה עם קיצור.
מניחים את הבצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. מכסים את הקערה בחופשיות בניילון נצמד ומניחים לעלייה במקום חם כ-1 שעה או עד שהבצק הוכפל. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
גריז uninsulated גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי בישול; מפזרים קמח תירס.
מניחים בצק על משטח מקומח קלות. בעדינות לעצב לתוך כדור אפילו, עגול, מבלי לשחרר את כל הבועות בבצק. למתוח צדדים של בצק כלפי מטה כדי להפוך את החלק העליון.
כיכר מקום עם צד חלק על גיליון עוגיות. רסס עם מים קרים. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לעלות במקום חם 45 עד 60 דקות או עד הבצק כמעט הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 191°. רסס עם מים קרים. עם סכין משונן חדה, לחתוך בזהירות 1/4 אינץ ' חתכים עמוקים דפוס טיק טק הבוהן על גבי כיכר.
מניחים בתנור; תרסיס עם מים קרים.
אופים 35 עד 40 דקות או עד כיכר הוא חום כהה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור; מגניב.