קיפלי ההונגרית השנייה
כמה אנשים באמת אהבו את המתאבן הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 10%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קיפלי ההונגרית השנייה, עוגיות Quickie Kifli, ו קרואסונים טבעונים-Posni Kifli.
הוראות
בקערה בינונית, חמאת שמנת וגבינת שמנת. מערבבים בחלמון ביצה ווניל. מערבבים יחד את הקמח ואבקת אפייה.
מוסיפים את תערובת הקמח קצת בכל פעם עד שהוא משולב באופן מלא. מחלקים את הבצק ל 5 חלקים, עוטפים בפלסטיק, ומקררים בין לילה.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה לפסגות רכות, להוסיף סוכר קצת בכל פעם תוך המשך להכות עד פסגות נוקשות. מקפלים אגוזי מלך הקרקע, ולהניח בצד. על משטח מקומח קל, מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 עד 1/8 אינץ'.
חותכים לריבועים 3 אינץ', מניחים 1/2 כפית מילוי במרכז כל ריבוע ומתגלגלים מפינה לפינה.
מניחים על סדינים עוגיות ומקררים עד מוקשה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים עוגיות במשך 10 עד 12 דקות, עד השחמה קלה.
מרדדים בסוכר ' ממתקים כאשר מגניב.