קיש אספרגוס
קיש אספרגוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. 76 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם אספרגוס, קיצור ירקות, מי קרח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), קיש חזיר ואספרגוס, ו קיש אספרגוס.
הוראות
שים קמח בקערה גדולה. באמצעות 2 סכינים או חותך מאפה, לחתוך את החמאה וירקות קיצור לתוך התערובת עד שהוא דומה ארוחה גסה.
מוסיפים את מי הקרח והמלח לתערובת עד שהבצק מתאחד. ליצור את הבצק לכדור. לעטוף בנייר שעווה לקרר במשך 2 שעות.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח; על 1/4 אינץ ' עבה. מתאים למחבת קיש 9 אינץ'. לתקוע כמה חורים עם מזלג בתחתית הבצק. עם אותו מזלג העיתונות סביב הקצוות כדי לסיים. מקררים למשך 1 שעה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
דקור את תחתית קליפת העוגה בנדיבות עם מזלג.
מניחים עוד מחבת קטנה בפנים כדי לעזור להגדיר את הצדדים תוך אפייה, או למקם גיליון נייר בקליפה ולמלא עם שעועית, אורז או משקולות עוגה.
אופים במשך 7 עד 8 דקות, עד פגז העוגה מתחיל להרגיש מוצק.
מערבבים יחד ביצים, שמנת כבדה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לבן בקערה בגודל בינוני. תירגע לפחות 30 דקות.
יוצקים 1/3 של תערובת הביצה לתוך קרום קיש אפוי חלקית.
אופים עד המילוי מתחיל להגדיר; כ 10 דקות
ממיסים חמאה במחבת בגודל בינוני על חום בינוני.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד מכרז; על 4 עד 6 דקות.
במחבת קיש לארגן את האספרגוס כמו חישורים של גלגל.
יוצקים את שאר תערובת הביצים על האספרגוס.
אופים במשך כ 30 דקות, עד נפוח וחום.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
* הערה של קוק: אם הקצוות של פגז עוגה מחפשים כהה, מקום לסכל מעל הקרום כדי להפחית כל בישול נוסף.
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Larroque בורדו Superieur עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Chateau Larroque בורדו Superieur]()
Chateau Larroque בורדו Superieur
גוון גארנט כהה בצבע. פירות אדומים, שקדים ואגוזים, עם ניחוח וניל קלוש. ההתקפה קטיפתי משיי, מגלה טעם נעים, מרוכז עם מבנה טוב. טעמים של פירות יבשים, ושילוב של שוש וצלילים קלויים.תערובת: 63% מרלו, 32% קברנה סוביניון, 5% קברנה פרנק