קיש טוב מתמיד
המתכון טוב יותר מאי פעם קיש יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 50 דקות. במנה עיקרית זו יש 212 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. אם יש לכם קמח, בייקון טורקיה אוסקר מאייר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: קישואים וגבינת עיזים קיש (קיש דה Courgettes au Chèvre), קיש Aux Asperges Et Saumon (אספרגוס וסלמון קיש), ו קיש של מאדאם Au Fromage.
הוראות
חותכים כל מאפין חצי לרוחב במחצית.
מברשת עם ההלבשה; להפריש. מקציפים ביצה שלמה, מיונז וקמח בקערה גדולה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלבונים ביצה, ואז חלב, גבינה, בייקון טורקיה ובצל, ערבוב עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
יוצקים לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. סדר חתיכות מאפין סביב קצה הצלחת, עם צדדים מעוגלים פונה החוצה כדי ליצור קצה מסולסל.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד שנפיחות וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי.