מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . גשו לסופר וקנו מי קרח, מלח סלרי, תערובת גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קיש סרטן, קיש סרטן, ו קיש סרטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא קמח, 1 ביצה, מלח, ואבקת אפייה יחד בקערה;
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(צינור גדול)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים קיצור בטעם חמאה לתערובת קמח ומשלבים ביד עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים מי קרח לתוך התערובת, מוסיפים מספיק כך הבצק פשוט מחזיק יחד. טופס בצק לכדור, לעטוף בנייר שעווה, להכניס למקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
4
בנדיבות קמח גיליון גדול של נייר שעווה לגלגל את הבצק החוצה למעגל אפילו על פני 11 אינץ' ; להתאים את הקרום לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. לחץ על קצוות הבצק בעדינות על קצה הקרום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
הפחת חום תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מחממים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים פטריות, בצל ירוק ופלפל אדום בחמאה החמה עד שהירקות מתרככים, כ -7 דקות; מערבבים בשום ומבשלים עוד כמה דקות. ירקות העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להקציף קרם, ביצים, מלח סלרי ורוטב חם יחד בקערה עד לשלב ביסודיות; מערבבים בשר סרטנים ותערובת פטריות לתוך תערובת ביצה. להתפורר כ 3/4 של גבינת עשבי תיבול להפיץ לתוך החלק התחתון של הקרום ויוצקים תערובת crabmeat על ממרח הגבינה. פירורים הנותרים גבינת עשב להתפשט לתוך מילוי crabmeat ולהפיץ תערובת גבינה איטלקית מעל.
מרכיבים שתצטרך
גבינה איטלקית
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
מלח סלרי
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
בשר סרטנים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
אופים בתנור עד מילוי crabmeat מוגדר ציפוי גבינה הוא חום זהוב קלות, 30 עד 35 דקות.
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.