קיש עגבניות אספרגוס לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 424 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. למתכון הזה מ טעם הבית יש 26 מעריצים. אם יש לכם עגבנייה, ביצים, חצי קרם וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 50%, שהוא מוצק. נסו קיש אספרגוס ועגבניות של פקר, קיש העגבניות והאספרגוס המיובש של סטיב, ו קיש או אספרגס וסומון (קיש אספרגוס וסלמון) עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מרפדים מעטפת פאי לא מסומנת בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
2
אופים בחום של 450 למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
הסר נייר כסף; מחזירים לתנור למשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
4
מוציאים מהתנור; מנמיכים את האש ל -350.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חותכים שש ספירס אספרגוס 4 אינץ'. ארוך לקישוט; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס
6
חותכים את האספרגוס שנותר ל -1 אינץ'. חתיכות; מניחים בתחתית מעטפת העוגה. בקערה מקציפים ביצים וקמח.
יין מבעבע, שמפניה ובורדו הם הבחירות המובילות שלי לקיש. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!