קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות1
ציון בריאות82
מגזין

קיש קישואים ללא סרטנים

קיש קישואים ללא סרטנים
קיש קישואים ללא סרטנים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 128 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1998 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, גבינת פרמזן, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 85%. מתכונים דומים: קיש קישואים ללא שומן, קיש קישואים ללא סרטנים, ו קישואים ללא שומן וקיש עגבניות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת קיש או מחבת פאי 9 אינץ', ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
תנורתנור
2
מניחים את הקישואים, בצל, ביצים, גבינת פרמזן, גבינת פטה, פטרוזיליה, מלח ופלפל לתוך קערת העבודה של מעבד מזון, ומעבדים במשך כ 1 דקה, עד שכל החומרים הם קצוצים דק מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת פטהגבינת פטה
קישואיםקישואים
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
בצלבצל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, ומעבדים עוד 1 דקות, מגרדים את צד הקערה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את גבינת מוצרלה לתוך קערת העבודה, ומעבדים במשך כ 1 דקה, כדי לשלב את הגבינה ביסודיות לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לגרד את התערובת לתוך צלחת קיש מוכן, מפזרים פפריקה, ואופים במשך 1 שעה, או עד סט. הקיש נעשה כאשר סכין מוכנס למרכז יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
פפריקהפפריקה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
Chateau Fleur Haut Gaussens בורדו Superieur
חלוק אודם עמוק, ניחוחות עזים של פירות יער שחורים, טוסט, תבלינים ווניל. טרי ופירותי בפה עם טאנינים קטיפתי וגימור נחמד.תערובת: 85% מרלו, 5% קברנה סוביניון, 5% מלבק, 5% פטי ורדו