קיש תרד וספגטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תרד וספגטי קיש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . גשו לסופר וקנו חלב דל שומן, ביצה, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלב רזה התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קרמל אפוי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו קיש תרד וספגטי, קיש מצופה בדלעת ספגטי, ו קיש צמחוני עם קרום סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
פירס סקווש מספר פעמים עם מזלג, ומניחים בצלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל על גבוה במשך 10 דקות, להתהפך, ולהמשיך לבשל 10 דקות יותר. בשר סקווש צריך להיות מאוד רך בפנים. להפריש להתקרר.
חותכים סקווש חצי לאורכו לגרוף זרעים. לגרוס 1/2 כוס סקווש ולמקם בקערת ערבוב. מערבבים ביצה, חלבונים, חלב התאדה, גבינת מוצרלה, ותרד עד בשילוב טוב. לרסס מקום פאי 9 אינץ ' או צלחת קיש עם ספריי בישול.
מורחים פירורי לחם בתחתית ומסביב לצדדים כדי מעיל.
יוצקים תערובת ביצה לתוך צלחת מוכנה.
אופים קיש בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.