קישואים Fritters: Fritelle di זוקה
קישואים: Fritelle di Zucca עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 57 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 30 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, דלורית, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Rum and Ricotta Fritters: Fritelle di Ricottan e Rhum, סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש, ו רביולי דלורית: אנולוטי די זוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הדלעת במחבת קלייה ומוסיפים 1/2-כוס מים. צלי בתנור, חשוף, במשך 30 דקות.
הסר מהתנור, וכאשר קר מספיק כדי להתמודד, לעטוף את הדלעת בבד גבינה, ולסחוט כדי לשחרר את כל המים העודפים. לגרד את הדלעת מהקליפה ולמקם בקערה גדולה.
מוסיפים את הצימוקים, הקמח, השמרים, מיץ לימון ומלח ומערבבים היטב כדי ליצור בצק דביק.
בואו להתקרר במקרר במשך 30 דקות.
מחממים את השמן ל-375 מעלות f בסיר גבוה.
באמצעות 2 כפות, טופס כופתאות 2 אינץ מתערובת סקווש ומטגנים בשמן הזית עד חום זהוב צף, עובד בקבוצות כדי למנוע צפיפות במחבת. לאחר מבושל, להסיר עם כפית מחוררת ולהגדיר על צלחת מרופדת מגבות נייר כדי לנקז. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.