קישואים Keftedes עם פטה ושמיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל קישואים Keftedes עם Fetan ו שמיר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 231 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, בצל ירוק, מנטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: קישואים Keftedes עם Fetan ו שמיר, קישואים, פטה ומאפינס שמיר, ו קישואים עם פטה, אגוזי מלך ושמיר.
הוראות
גרגר קישואים על חורים גדולים של פומפיה תיבת על מגבת מטבח נקי.
מפזרים קישואים עם 1 כפית מלח גס; לתת לעמוד לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.
גיליון אפייה מעוטר קו עם קלף או לסכל. לעטוף קישואים במגבת; לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מניחים קישואים בקערה בינונית.
מערבבים בצל ירוק, 3 כפות שמיר קצוץ, מנטה, שום, קליפת לימון, ו 1/2 כפית פלפל שחור. מערבבים בעדינות בפנקו וביצה, ואז פטה. באמצעות 2 כפות תערובת קישואים לכל, תערובת צורה לתוך 1 3/4-עד 2 אינץ ' קוטר פטי; מקום על תבנית אפייה. צ ' יל לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה. שמור צונן.
יוצקים מספיק שמן קנולה למחבת גדולה כבדה כדי להגיע לעומק של 1/4 אינץ'; חום מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף קציצות למחבת. מבשלים עד הזהב מבושל דרך, התאמת חום אם בראונינג מהר מדי, 3 עד 4 דקות לכל צד. באמצעות כף מתכת מחוררת, להעביר מגבות נייר.
סדר את קפטדס על מגש. מעל כל אחד עם מנה של יוגורט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.