קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בורקס גבינה

בורקס גבינה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, בצק עלים, זרעי שומשום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בורקס גבינה, בורקס גבינה, ו בורקס גבינת תפוחי אדמה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים 1 ביצה בקערה בינונית, ומערבבים בגבינה. מתבלים עם פטרוזיליה, אבקת שום, אבקת בצל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
על משטח מקומח קל, לחתוך כל גיליון של בצק עלים לתוך 6 ריבועים שווים לתת 12 ריבועים בסך הכל. לנצח את הביצה הנותרת עם מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מברשת קצוות של כל ריבוע בקלילות עם ביצה לשטוף.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
5
מניחים כף גדושה של תערובת הגבינה במרכז כל ריבוע. מקפלים מאפה על המילוי, וחותמים קצוות במזלג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
העברה לסדין אפייה מוכן, מברשת עם שאריות ביצה ומפזרים זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
אופים בתנור שחומם מראש 30 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים באופן מיידי.