קישואים Ripieno di Fegatini (קישואים ממולאים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 297 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם קישואים, שמן זית, parmigiano-רג'יאנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו קישואים ממולאים: קישואים Ripieni, פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש, ו קישואים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, מערבבים את כבדי העוף, חלמונים, שמן זית, פירורי לחם, וגבינה ומתבלים במלח ופלפל. מחלקים את התערובת לתוך 2 חלקים שווים. באמצעות חלק 1, דברים תעלות חלול החוצה של חצאי קישואים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבד עוף
פירורי לחם
חלמון ביצה
שמן זית
קישואים
גבינה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
במחבת גדולה וכבדה, מחממים את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את בשר הקישואים הקצוץ, גזר וסלרי ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, על חום בינוני עד שהירקות מתרככים מעט משחימים, כ-8 עד 9 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את כבדי העוף הנותרים-תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבד עוף
ירק
קישואים
גזר
סלרי
לחם
4
מוסיף את החלב ומבשל, מכוסה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב
5
מערבבים את העגבניות, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, בזהירות למקם את חצאי קישואים ברוטב ומבשלים, מכוסה, 1 שעה מעל חום בינוני-נמוך. מסדרים 2 חצאי קישואים וחלק מהרוטב על כל צלחת, ציפוי עם יותר Parmigiano-רג ' יאנו, אם תרצה, ומגישים מיד.