קישואים בגריל עם מוצרלה טרייה
קישואים בגריל עם Mozzarellan טרי נטול גלוטן,, צמחוני וקטוגני ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 253 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, מוצרלה, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. מתכונים דומים: חציל בגריל ומוצרלאן טרי בג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה, תירס מתוק, קישואים ופיצה מוצרלה טרייה, ו חציל בגריל ומוצרלאן טרי בג'בטה.
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בכוס גדולה או קערת נירוסטה, לזרוק את הקישואים עם 1 כף השמן, 1/4 מלח כפית, ו 1/8 פלפל כפית. גריל או לצלות את הקישואים, פונה פעם אחת, עד מכרז וזהב, על 5 דקות לכל צד.
לזרוק את הקישואים עם 1/2 כף השמן, 1/8 כפית מלח, חומץ, שום ופטרוזיליה.
שים את פרוסות המוצרלה על צלחת הגשה, fanning אותם כדי ליצור מעגל.
טפטף אותם עם הנותרים 1/2 שמן כף ומפזרים אותם עם קמצוץ של פלפל. מקפלים את פרוסות הקישואים לחצי ומכניסים אותם בין חתיכות הגבינה.
מוצרלה טרייה: מוצרלה רכה מעוצבת לכדורים ומאוחסנת במים כדי לשמור אותה לחה. זה זמין הן מלוחים ולא מלוחים, אבל האחרון הוא מאוד תפל אכן. אנחנו מעדיפים את המגוון המלוח; המלחה מוציאה את הטעם הרך והחלבי של הגבינה.