קישואים, בצל מתוק, וטארט פלפל אדום
קישואים, בצל מתוק, וטארט פלפל אדום נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב רזה, גבינה שוויצרית, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצל מקורמל וטארט פלפל אדום קלוי, בצל מקורמל, קישואים, טארט עגבניות ופטריות, ו גבינת עיזים, בצל מקורמל, וטארט פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על אבקת אפייה יוונית Piecrust לתוך צלחת קיש 10 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה בינונית; להכות היטב עם מקצף.
מברשת 2 כפות תערובת ביצה מעל הקרום, ולהגדיר את תערובת הביצה שנותרה בצד.
אופים ב 375 במשך 7 דקות; מגניב על מתלה חוט.
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל, פלפל, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 10 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים קישואים, שום ומים; לטגן 10 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים ב קורנית. תערובת קישואים כפית לתוך קרום מוכן.
מוסיפים חלב 1/4 כפית מלח לתערובת הביצה הנותרת בקערה; להכות היטב.
יוצקים תערובת ביצה באופן שווה על תערובת קישואים; מפזרים גבינות.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.