קישואים ופולי סויה מוקפצים
קישואים ופולי סויה מערבבים ומטגנים נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. אם יש לך פרחים כרובית, בצל, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, מקפיץ אטריות קישואים (קל + Paleo), ו עוף וברוקולי מוקפץ.
הוראות
מערבבים ברוקולי, כרובית, edamame, גזר, ומים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל למשך 1 דקות עד שהירקות רכים. תניח בצד.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מוסיפים בצל. מבשלים ומערבבים עד הבצל מתרכך ומתחיל חום, על 10 דקות.
מערבבים ברוקולי מבושל, כרובית, edamame, גזר, קישואים, פטריות, ושום לתוך המחבת; לבשל ומערבבים עד ירקות מבושלים דרך, כ 5 דקות.
מערבבים ברוטב טריאקי מופחת נתרן וצוף אגבה; לבשל 5 דקות יותר.