קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

קישואים להתענג

קישואים להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קישואים להתענג. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 61 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו קישואים, חרדל, חומץ מזוקק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קישואים להתענג, קישואים להתענג, ו זוקיני-פלפל רליש (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים בצל במעבד מזון ודופק עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעבירים לקערה. לנגב את מעבד מזון נקי, להוסיף פלפל, ואת הדופק עד קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חום שמן על חום בינוני 8-qt רחב. חשיש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים תבלינים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קלוי ארומטי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
5
מוסיפים בצל ופלפל פעמון, ערבוב לשלב. מערבבים בסוכר, חומץ, קישואים, מלח, ו 1/2 כוס מים ומבשלים, מכוסה, ערבוב לעתים קרובות, עד קישואים התרכך וטעמים התמזגו, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
מלא 7 חצי pt. צנצנות ולשים מכסים לאטום. התענג שומר, מצונן אטום, לפחות 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)