קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

קישואים, תירס ובזיליקום פוזילי עם בייקון

קישואים, תירס ובזיליקום פוזילי עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים, תירס, ובזיליקום Fusilli עם בייקון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את פרמג'יאנו-רג' יאנו, בזיליקום פסטו, פוזילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פסטו Fusilli עם תירס, קישואים, ובייקון, תירס וקישואים מטוגנים עם בזיליקום, ו פנה אפוי עם קישואים, תירס ובזיליקום.

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מסננים על מגבות נייר; להשליך טיפות ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
בינתיים, לבשל fusilli בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטר מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-מים לבישול, ולאחר מכן להוסיף ירקות לפסטה בסיר ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 דקות (מים יפסיקו רותחים).
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
ניקוז.
5
מוסיפים פסטה עם ירקות למחבת יחד עם פסטו ו 1/4 כוס שמורות בישול מים לזרוק. מתבלים במלח ומרטיבים עם מי בישול נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצוייםתפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
6
למעלה עם בייקון מתפורר וכמות נדיבה של פלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא