עוגת פירות עציץ היא חלב חינם קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 12 מנות עם 180 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. אם יש לכם צימוקים זהובים, דובדבנים מסוכרים, תערובת עוגות פאונד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 22%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות עציץ, עוגות עציץ, ו לחם עציץ.
הוראות
1
חותכים נייר כסף לשלושה 12 אינץ'. ריבועים. הפוך סירים הפוך; לחץ על ריבוע נייר כסף אחד על כל אחד בצורה חלקה ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
2
הסר נייר כסף מעוצב. הפעל סיר צד ימין למעלה ולחץ רדיד למטה לתוך סירים, לחיצה בחוזקה נגד כל הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
סיר
3
תן לסכל נוסף לתלות מעל שפת הסירים כדי לסייע בהסרה מאוחר יותר. משמנים בנדיבות נייר כסף ואבק בקמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
בקערה גדולה שלבו תערובת עוגות, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה
קינמון
מוסקט
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים מיץ תפוחים וביצים; מקציפים במהירות נמוכה למשך 30 שניות, ואז על בינוני למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוחים
ביצה
6
שלב צימוקים וקמח; מקפלים לבלילה. ממלאים כל סיר מוכן שלושה רבעים מלא.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
8
מניחים סירים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים בחום 325 למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
10
מניחים סירים על רשת להתקררות. כאשר מקורר, להסיר ספינות לסכל מן הסירים. מקלפים בזהירות נייר כסף וזורקים.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
רדיד אלומיניום
11
מחממים כמות קטנה של סירופ תירס ומברישים מעל צמרות כיכרות. מקשטים בדובדבנים מסוכרים. עוטפים כיכרות בניילון או במפית ומחזירים לסירים למתן מתנות.
עוגת פירות עובדת ממש טוב עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פייר לה פטה קרמנט דה לימו. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פייר לה פטה קרמנט דה לימו
צבע זהוב בהיר עם ניחוחות וטעמים תוססים של תפוח אפוי, דובדבן לבן ומרנג לימון. מקוויאר גורמה וצדפות ועד פופקורן, פייר לה פפטטה הוא יין רב תכליתי שמשתלב היטב עם מגוון מנות ומטבחים. נסו עם סלט אגסים אסייתי, לחמניות טונה חריפות, או צלעות חזיר ורסק תפוחים.תערובת: 70% שרדונה, 20% שנין בלאן, 10% פינו נואר