קישואים, תירס ובזיליקום פוזילי עם בייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קישואים, תירס, ובזיליקום Fusilli עם בייקון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-64 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא את פרמג'יאנו-רג' יאנו, בזיליקום פסטו, פוזילי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פסטו Fusilli עם תירס, קישואים, ובייקון, תירס וקישואים מטוגנים עם בזיליקום, ו פנה אפוי עם קישואים, תירס ובזיליקום.
הוראות
מבשלים בייקון במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך.
מסננים על מגבות נייר; להשליך טיפות ממחבת.
בינתיים, לבשל fusilli בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטר מים) עד אל דנטה. להזמין 1/2 כוס פסטה-מים לבישול, ולאחר מכן להוסיף ירקות לפסטה בסיר ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 דקות (מים יפסיקו רותחים).
מוסיפים פסטה עם ירקות למחבת יחד עם פסטו ו 1/4 כוס שמורות בישול מים לזרוק. מתבלים במלח ומרטיבים עם מי בישול נוספים במידת הצורך.
למעלה עם בייקון מתפורר וכמות נדיבה של פלפל טחון טרי.