קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

קישואים, תירס וטאקו של ריק ביילס

קישואים, תירס וטאקו של ריק ביילס
הקישואים, התירס והטאקוס של ריק ביילס הם ... ללא גלוטן וצמחוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 701 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרסקו קווסו מקסיקני, בצל, גרעינים לחתוך 1 אוזן תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו Horchata (מותאם מריק Bayless), מטבל Queso עם טקילה על ידי ריק Bayless, ו מרק מאכלי הים האדום של ריק ביילס בצ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול (5 ליטר), מחממים את השמן מעל בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את השום לרגע האחרון של בישול.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
בינתיים, מחית את העגבניות במעבד מזון ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מעל להבה פתוחה או תחת מטלית, צולים את הפובלנו עד שהעור חרוך בכל מקום, ואז מכניסים לקערה ומכסים עד שהעור מתקרר ומשתחרר. להחליק אותו, לשטוף את הבשר, לחתוך לרצועות דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
כאשר הבצל סיים לבשל, מוסיפים את רסק העגבניות, מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
להעלות את החום בינוני גבוה ולהוסיף את poblanos, תירס, קישואים, כוסברה, וcrema (או תחליף). מערבבים היטב כדי לשלב (הוספת קצת מים במידת הצורך) ומבשלים עד הקישואים רכים אבל לא רגשני. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
גבינת חלב פרה מיושנתגבינת חלב פרה מיושנת
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(צינור גדול)(צינור גדול)
8
להעביר לקערה הגשה העליון עם cheee התפורר.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים עם טורטיות חמות ועוד גבינה למעבר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.