קל לחמניות קר
עם כפית ציון של 15% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אייס לימון אוכמניות לחמניות ארוחת בוקר, קל לחמניות דביקות, ו קל לחמניות דביקות.
הוראות
Pulse יחד את תערובת הלחם וסוכר במעבד מזון או מערבל שולחן העליון. בעוד המנוע פועל, להוסיף את הביצה על 250-300ml מים פושרים, עד בצק רך נוצר. ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, על 5-10 דקות. השאירו בקערה משומנת, מכוסה בסרט נצמד משומן, במקום חם עד הוכפל בגודל על 1 שעה.
לדפוק בחזרה בצק על ידי מעיכת עם האגרוף שלך, ולחלק ל 20 חתיכות אפילו בגודל לשמור מכוסה במגבת תה נקי כך שהם לא להתייבש. לעצב כל אחד לתוך נקניק ומניח על מגש אפייה משומן. כיסוי עם סרט נצמד משומן ולעלות עד הוכפל בגודל שוב.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
הסר סרט ומבשל לחמניות על המדף העליון במשך 8-10 דקות, עד הזהב. מגניב על מתלה תיל. כדי לקשט, מערבבים הדובדבן סוכר עם קצת מים עד נוקשה אבל מורחבת להוסיף צביעת מזון, אם אתה רוצה. לטבול בחלק העליון של כל לחמניה ולפזר עם סוכריות.