קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה
קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 639 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-44 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לך חמאה, לימונים, תירס אוזניים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זה הוא תקציב ידידותי מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה, קלח תירס בגריל עם חמאת שום, ליים טרי וגבינת קוטיה, ו קלח תירס בגריל עם חמאת צ'ילי-ליים וגבינת קוטיה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל בינוני. קלף את קליפות התירס מבלי להסיר אותן.
הסר את המשי והחזיר את התירס עם הקליפה. משרים בקערה גדולה של מים קרים למשך 30 דקות.
מוציאים תירס מהמים ומנערים עודפים.
מניחים את התירס על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים על הגריל למשך 15 עד 20 דקות.
פורשים תירס ומברישים בחמאת השום.
מפזרים את גבינת הקוטיה וסוחטים עם ליים.
מפזרים עירית קצוצה, לקישוט.
מערבבים חמאה, שום, הבנרו ועירית במעבד מזון ומעבדים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד עד מוכן לשימוש.