קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות0
מגזין

קלידוסקופים של ביצת פסחא

קלידוסקופים של ביצת פסחא
קלידוסקופים של ביצי פסחא עשויים להיות רק הצד המנה שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1782 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. גשו לסופר וקנו צבעי מזון נוזליים, זיגוג מלכותי, קישוטים: הדובדבן חיות פסחא, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו תבשיל ביצים מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד 4 כפיות מים קרים ו 2 טיפות של צבע מאכל הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)24 עד 28 חתיכות ליקריץ צבעוניות למשיכה וקילוף (23 ס"מ כל אחת)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מערבבים סוכר ומים צבעוניים בשקית ניילון zip-top; להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
ארוז תערובת סוכר בתקיפות ובאופן שווה לתוך 2 תבניות חצי ביצה גדולות; לגרד את תערובת עודף סוכר. הפוך ביצים על תבנית אפייה; הסר תבניות. בעזרת מרית, לגלח בעדינות קצה שטוח על קצה רחב של כל ביצה כדי ליצור בסיס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים ב 200 במשך 15 עד 20 דקות או עד ביצים להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור, מגניב, וגרוף עודף סוכר ממרכז כל ביצה חצי עם כפית או סכין קילוף, משאיר גבול 1/2 אינץ'. קצוות חלקים עם מרית או כף. חזור לתנור ואפה 10 עד 15 דקות או עד יבש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
לגרוף את מרכז ביצה 1 חצי בעדינות, כל הדרך, עם כפית או סכין קילוף כדי ליצור חלון סגלגל, עוזב גבול 1/2 אינץ'. קצוות חלון חלקים עם מרית או כף.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
הפוך את שני חצאי הביצים על תבנית אפייה. צינור רויאל הדובדבן לתוך חצי ביצה ללא חלון, לקשט את סצנת הפסחא לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
צינור רויאל הדובדבן סביב בתוך שפת החלון, בעדינות במקום על גבי החצי השני, ויצרו ביצה שלמה. צינור גבול סביב שולי חלון ותפר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
9
בואו לעמוד לפחות 1 שעה להתייבש. לאחסן במיכל אטום.
10
עבור קלידוסקופים ביצה אופקית: להכין תבניות ביצה לפי הוראה, ולהפוך על גבי תבנית אפייה, הסרת תבניות. בעדינות לחתוך 1 אינץ ' מקצה צר של כל ביצה חצי כדי ליצור חלון.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
אופים לפי ההוראות. לגרוף את מרכז כל ביצה, עוזב גבול 1/2 אינץ'. לקשט פגזים לפי הצורך. צינור רויאל הדובדבן סביב בתוך השפה של פגז 1, בעדינות במקום על גבי פגז שנותר, ויצרו ביצה שלמה. צינור גבול סביב שולי חלון ותפר ביצה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
בואו לעמוד לפחות 1 שעה להתייבש.