קליפת אספרסו
אם יש לכם פולי קפה, מרגרינה, שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. נסו המרכיב הסודי (קפה): שעועית אספרסו קליפת שוקולד כהה, קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), ו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה.
מערבבים את השוקולד צ ' יפס ומרגרינה בקערה בטוחה במיקרוגל.
חום במיקרוגל במרווחים של 30 שניות, ערבוב בין כל אחד, עד נמס וחלק.
מערבבים את פולי הקפה עד מופץ באופן שווה.
יוצקים את השוקולד על הנייר בשעווה ומתפשטים לשכבה זוגית.
מפזרים את חתיכות השוקולד הלבן באופן שווה על החלק העליון ולחץ בקלילות כדי לוודא שהם נדבקים.
מניחים במקפיא עד להגדיר, על 5 דקות. לפרוץ לחתיכות ולאחסן במיכל אטום.