קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קלמנטינות מקורמלים

קלמנטינות מקורמלים
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 242 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קלמנטינות, סוכר, ליקר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קלמנטינות מקורמלים, כרוב אדום מחושל עם קלמנטינות, ו קלמנטינות שמורות בדבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשחרר קטעים של כל קלמנטינה מלמעלה מבלי להתנתק מקצה הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ClementineClementine
2
מניחים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מפזרים על ליקר. כיסוי; להכניס למקרר 30 דקות. כדי להתחיל את הרוטב, להביא 1/3 כוס סוכר, מיץ לימון ו 1/3 כוס מים לרתיחה בסיר קטן על אש בינונית. מבשלים, ערבוב, עד הנוזל הוא ברור.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(מקרטון)(מקרטון)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום; להפריש. קו אפיית גיליון עם נייר כסף. כדי להפוך את השברים, מערבבים הנותרים 2/3 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני על חום בינוני עד הסוכר הוא רטוב. מביאים לרתיחה, לשטוף את הצדדים של מחבת עם מברשת טבולה במים קרים, עד סירופ הופך צבע קרמל זהוב.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר מהחום.
6
יוצקים חצי הקרמל על תבנית אפייה; להפריש כ 30 דקות להקשיח. כדי לסיים את הרוטב, מוסיפים סירופ סוכר לימון לקרמל שנותר במחבת. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד קרמל מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להעביר לקערה; מגניב 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
יוצקים מעל קלמנטינות. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 2 שעות. לשבור קרמל קשוח לרסיסים; לאחסן במיכל אטום עד מוכן לשרת. לפני ההגשה, מקשטים פירות עם רסיסי קרמל וזרעי רימון.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
ClementineClementine
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
9
עצמי
10
ראה ניתוח נתוני תזונה של מתכון זה "