צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian hor d ' oeuvre? קלמרי בגריל על מצע של שומר מגולח יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 437 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו נורות שום, שום, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קלמרי בגריל עם שומר מטוגן ומתכון פולנטה, סלט שומר מגולח, ו סלט שומר מגולח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל לחום גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את הדיונון עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דיונון
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
קערה
2
טפטוף בשמן זית וזריקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
3
מברשת גריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מניחים קלמרי על גריל ומבשלים כל צד עד חרוך קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
ציוד שתשתמש בו
גריל
5
הסר מהחום ומניח בקערה גדולה ונקייה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים שום, גרידת לימון, צ ' ילי, 1/4 של ויניגרט שום קלוי, פטרוזיליה טחון, צלפים, בצל ירוק. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש. בקערה אחרת לזרוק את שומר עם זיתים ו 3/4 כוס שום קלוי ויניגרט עד רק מצופה. מסדרים מיטה של שומר על מגש הגשה ומניחים בצד. לתוך קערה שומר, קל לזרוק את ארוגולה התינוק עם ויניגרט הנותרים העונה עם מלח ופלפל. סדר " זר " של ארוגולה סביב השומר. מעל השומר עם קלמרי בגריל. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
מלח ופלפל
שום קלוי
ארוגולה
מיץ לימון
ויניגרט
גרידת לימון
בצל ירוק
דיונון
פטרוזיליה
צלפים
פלפל צ ' ילי
שומר
שום
זיתים
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
הנח כל שורש ראש שום בצד למטה. בזהירות חצי כל נורה שום אופקית, חושף את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
להניח כל ראש שום, בצד לחתוך למעלה, על פיסת נייר אלומיניום קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
טפטוף צמרות עם כ 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, לקפל את הצדדים של נייר, סוגר לחלוטין שום. חזור עם השום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
שום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
5
מניחים חבילות שום על תבנית אפייה ואופים עד ציפורן רכים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
הסר שום מהתנור ולתת מגניב על 10 דקות עדיין אטום. בזהירות לסחוט את השום הרך מתוך העורות לתוך הקערה של מעבד מזון בגודל בינוני. מחית את השום עד חלקה, הוספת קצת שמן זית במידת הצורך. להשאיר על 5 כפות של מחית שום במעבד המזון ולאחסן את הסכום הנותר במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. למעבד המזון, מוסיפים את החרדל, החומץ, שמן הזית הנותר, ואת המים ואת מחית עד חלקה emulsified. מתבלים במלח ופלפל.