קלף קלוי אטי-רגל טלה עטופה בשום ועשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל עטופה בקלף איטי של כבש עם שום ועשבי תיבול. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: נייר קלוי איטי עטוף רגל כבש ממגזין אוליב אפריל, כבש צלוי באיטיות, רוזמרין ופאי שום קלוי, ו עשבי תיבול קלויים איטיים ושוק כבש בשום.
הוראות
מסדרים כמה גיליונות גדולים של נייר קלף על משטח עבודה. מניחים את רגל הכבש על גבי הקלף וחותכים חריצים קטנים על כל בשר הרגל. נסטלה את השום והרוזמרין לתוך החריצים, לתת רוזמרין להתבלט קצת, משובץ הבשר.
לטאטא שמן זית כתית מעולה ומיץ לימון בקערה קטנה ולשפשף אותו על כל הטלה. מתבלים, בנדיבות, במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז משפשפים את הטלה עם הקורנית והפטרוזיליה. מכסים את הרגל עם גיליון אחר של נייר קלף, ומביאים את החלקים התחתונים למעלה כדי להיפגש עם החלק העליון, ויוצרים חבילה. מאובטח עם חוט מטבח להשרות במקרר במשך 3 עד 4 שעות.
מחממים התנור ל 300 מעלות F.
שים את הטלה במחבת צלייה והשאר את עצם הרגל בפינה אחת של המחבת כדי ליישב מיצים מתחת לרגל כפי שהוא צולה. צולים את הטלה במשך 3 שעות, ולאחר מכן להסיר אותו מהתנור ולתת לו לנוח במשך 1/2 שעה. פתח וגלף 2/3 מהבשר. מסדרים את הטלה על מגש הגשה וכפית את מיצי המחבת על הפרוסות. כאשר אתה מסיר את התנור לעבור טלה ל 375 מעלות F לאפות את הארוחות איפור מראש אחרים, כגון פלפלים ממולאים עם כבש וחציל.
מגישים צלי כבש עם רוטב מנטה, עגבניות קלויות ואספרגוס לצד, אם תרצה בכך.
לאחר הארוחה העיקרית שלך מגולף, לחתוך את שארית הבשר לפרוסות 1/2 אינץ'. מכסים ומקררים.