קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות94
מגזין

קלצונה אפוי ומטוגן

קלצונה אפוי ומטוגן
קלצונה אפוי ומטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2215 קלוריות, 104 גרם חלבון ו 183 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %72 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם בזיליקום, ביצים, בצק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מדהים. מתכונים דומים: קלצונה אפוי ומטוגן, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו אורז חום אפוי (כן, אורז מטוגן אפוי!).

הוראות

1
מערבבים מרכיבים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים יחד.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
1
מערבבים שום, בזיליקום, צנוברים ופרמזן במעבד מזון. לאט להוסיף שמן זית כמו מרכיבים יבשים הם עיבוד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מחממים תנור ל 550 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מפזרים קמח על קרש חיתוך עץ או משטח הכנה. סוטר את כדור הבצק לעיגול בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
מורחים שכבה של פסטו על הבצק ברוחב של כמה סנטימטרים, ומשאירים כ-1 אינץ ' בקצוות חשופים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
5
מוסיפים ריקוטה ותוספות ומקפלים את הבצק על התוספות כדי ליצור "חצי ירח"."לחץ לאורך הקצוות כדי ליצור חותם כך הגבינה המומסת לא לדלוף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
אופים במשך 15 דקות על אבן פיצה. לסובב באמצע כדי להבטיח שהם מבשלים באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים עם רוטב מרינרה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1
מחממים שמן בוטנים ל 350 מעלות F. השתמש ביצה לשטוף כדי לאטום את הקצוות של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
מניחים בסל הטיגון ומטגנים עמוקים במשך 6 עד 8 דקות, עד חום זהוב.

מרכיבים

2שרימפס וורידיםבייבי תרדבייבי תרד12 כפיות אבקת שום2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)2ביצים, מכות, עבור ביצה לשטוף, אם טיגוןביצים, מכות, עבור ביצה לשטוף, אם טיגון2כדוריםחנות-קנה בצקחנות-קנה בצק2שרימפס וורידיםקמח ספסלקמח ספסל151דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב4ציפורןכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2שרימפס וורידיםנקניק איטלקי, מבושלנקניק איטלקי, מבושל2שרימפס וורידיםרוטב מרינרה, לטבילהרוטב מרינרה, לטבילה2שרימפס וורידיםפטריות, פרוסותפטריות, פרוסות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2שרימפס וורידיםבצל, פרוסבצל, פרוס33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורגנו מיובשאורגנו מיובש4141 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן גרוסהפרמזן גרוסה2שרימפס וורידיםגבינת פרמזן, גרוסהגבינת פרמזן, גרוסה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סופראפינה ריקוטהסופראפינה ריקוטה2שרימפס וורידיםעגבניות רומא, פרוסותעגבניות רומא, פרוסות28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת m zarella, מגוררגבינת m zarella, מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.