קלצונה ברוקולי וגבינה
ברוקולי וגבינה Calzone דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 604 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצק פיצה, גבינת מוצרלה חלקית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: ברוקולי ושלוש גבינה קלצונה, קלצונה ברוקולי וגבינה, ו נקניק ברוקולי Calzone.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים ריקוטה, מוצרלה וברוקולי.
מערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל שחור.
רול בצק החוצה למעגל 12 אינץ'.
מורחים גבינה מילוי מעל צד 1 של המעגל, כדי בתוך 1 אינץ ' של הקצה. הרם צד אחד של הבצק וקפל מעל כך שהוא פוגש את הצד השני, ויוצר חצי ירח, וצובט את הקצוות יחד כדי לאטום.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מעבירים קלצונה לתבנית אפייה גדולה מפזרים את החלק העליון בגבינה.
אופים 15 דקות, עד נפוח חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole קיאנטי Classico Riserva (חצי בקבוק). יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
Tenuta di Nozzole Kianti Classico Riserva (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים. זוגות היטב עם בשרים ורטבים פסטה בשר, עוף וגבינות קשות.