קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קלצונס צמחוני

קלצונס צמחוני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קלצונים צמחוניים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, רסק עגבניות, ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו קלצונס צמחוני, קלצונס צמחוני השני, ו קלצונס צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה הקפיצו את הפטריות, הבצל והפלפל הירוק בשמן עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פטריותפטריות
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים עגבניות; מבשלים ומערבבים 3 דקות. מערבבים פנימה רסק עגבניות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
עגבנייהעגבנייה
3
שלבו גבינות והניחו בצד.
4
על משטח מקומח קלות, מחלקים את הבצק לשמונה חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
5
מגלגלים כל חלק ל -7 אינץ'. מעגל. כף 1/2 כוס תערובת ירקות ו 1/4 כוס תערובת גבינה על צד אחד של כל עיגול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גבינהגבינה
גלולגלול
6
מברישים קצוות בצק במים; מקפלים בצק על מילוי ולוחצים קצוות בעזרת מזלג לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
7
מקום קלצונס 3 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
להקציף ביצה ומים; מברישים מעל קלצונים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
אופים בחום של 375 מעלות למשך 15 דקות. מגניב את המספר הרצוי של קלצונים; מניחים בשקיות מקפיא. אוטמים ומקפיאים עד 3 חודשים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים את הקלצונים הנותרים 18-22 דקות יותר או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים מיד.
1
מקום 2 ב. מלבד על תבנית אפייה משומנת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור