קמוט אפוי עם צ'וריסו וצדפות
קמוט אפוי עם צ'וריסו וצדפות עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חוטי זעפרן קל, שן שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה, צדפות צ'וריסו, ו צדפות עם צ'וריסו.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את קמוט ו 6 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד כמעט מכרז, כ 45 דקות.
לנקז את קמוט. בינתיים, בסיר קטן, לחמם את היין.
הסר מהחום, להתפורר בזעפרן ולתת תלול לפחות 20 דקות.
במחבת קלייה כבדה בגודל 13 על 9 אינץ', המוגדרת בחום נמוך, ממיסים את החמאה בשמן הזית.
מוסיפים את הגזר ואת הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שהתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים את היין החדור זעפרן ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכמוט ואת 3 כוסות המים הנותרים ומביאים לרתיחה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך כ 1 3/4 שעות, או עד שרוב הנוזל נספג.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 45
מערבבים את צ ' וריסו, שום וקמצוץ כל מלח ופלפל לתוך קמוט. לסדר את הצדפות, צירים למטה, בkamut. מכסים בנייר כסף ואופים בתחתית התנור במשך כ -15 דקות, או עד שהצדפות נפתחות.