קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

קציץ בשר דרום-מערבי.

קציץ בשר דרום-מערבי.
אם יש לכם טאקו bellâ® & סלסה עבה , עלי פטרוזיליה, טפיוקה דקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 13%. נסו קציץ בשר דרום-מערבי., קציץ בשר דרום-מערבי., ו קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים בצל, כוסברה, טפיוקה, ביצים ותיבול טאקו לערבב במיכל מעבד מזון מצויד להב פלדה; כיסוי. תהליך באמצעות פעולת on / off עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
טפיוקה.טפיוקה.
בצלבצל
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
הוסף שעועית; כיסוי. תהליך, באמצעות פעולה on / off, עד שעועית קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
4
מניחים בקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים בשר ו 1/2 כוס סלסה; לערבב רק עד מעורבב. צורה לתוך כיכר סגלגל בתבנית אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים 1 שעה 15 דקות או עד מבושל דרך. למעלה עם הנותרים 1/2 סלסה כוס.
מרכיבים שתצטרך
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור