קנולי סיציליאניname
אם $1.05 למנה נופל בתקציב שלך, קנולי סיציליאני יכול להיות מצוין ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, גבינת עיזים קלה, מקשטים: ממתקים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו קנולי סיציליאניname, קנולי סיציליאניname, ו Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta) (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח, סוכר, קקאו, קינמון, מלח וסודה לשתייה.
הוסף 2 כפות שומן חזיר להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד בשילוב.
מוסיפים יין וחלמון ומערבבים עד לקבלת הבצק.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה ואלסטית, 5 עד 7 דקות. טופס בצק לדיסק לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ואז לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
הכה יחד ריקוטה, גבינת עיזים, ממתקים סוכר, קליפת תפוז, מי פרחים כתומים, וקינמון בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 דקה (לא overbeat). מקפלים אגוזים ושוקולד עד בשילוב וצינה.
הגדר רולים חלקים של יצרנית פסטה בהגדרה רחבה. פתח את הבצק וחתוך לשניים, ולאחר מכן קמח קל 1 חתיכת (לשמור על החצי שנותר מכוסה בניילון נצמד). לשטח בצק מקומח לתוך סגלגל להאכיל דרך רולים. הפעל חיוג למטה 2 חריצים ולהאכיל בצק דרך רולים שוב. המשך להאכיל את הבצק דרך רולים, מה שהופך את החלל בין רולים צר יותר על ידי 2 חריצים בכל פעם, עד הגדרה צרה יותר משמש.
קו גיליון אפייה עם ניילון נצמד.
מעבירים בצק מגולגל למשטח מקורנן קלות וחותכים 4 או 5 סיבובים עם חותך משוריין.
מעבירים סיבובים לסדין אפייה ולשמור מכוסה בניילון נצמד יותר.
מרדדים את הבצק שנותר לחתוך סיבובים באותו אופן. לאסוף שאריות ולתת לעמוד 10 דקות.
מרדדים שאריות וחותכים באותו אופן.
חום שנותר שומן חזיר עם 1 1/4 אינץ ' שמן בסיר כבד 4 ליטר מעל חום מתון עד שהוא רושם 177° על מדחום.
בינתיים, צינורות קנולי שמן קלות. קלות להכות ביצה לבן, ואז מברשת קצה התחתון של 1 בצק עגול עם ביצה לבן. לעטוף בצק סביב צינור, קצוות חופפים (ביצה לבן קצה צריך ללכת על גבי), ולאחר מכן לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. הפוך 5 פגזים יותר באותו אופן (לשמור על סיבובים שנותרו מכוסים פלסטיק).
מטגנים בצק על צינורות 1 בכל פעם, מסתובבים עם מלקחיים מתכת, עד 1 גוון כהה יותר, כ 45 שניות. לובש כפפות תנור, מהדק את הקצה של צינורות חמים, 1 בכל פעם, עם מלקחיים, מחזיק צינור אנכית, לאפשר פגז להחליק את הצינור על מגבות נייר, בעדינות רועד צינור פגז מתפתל לפי הצורך כדי לשחרר. (אם אתה מאפשר פגז להתקרר זה ידבק צינור לנפץ כאשר אתה מנסה להסיר אותו.)
מעבירים פגזים למגבות נייר לניקוז וצינורות קרים לפני שימוש חוזר. לעטוף את הבצק שנותר סביב צינורות ומטגנים באותו אופן.
כפית מילוי לתוך שקית מאפה צינור כמה לתוך קצה 1 של פגז קנולי, מילוי פגז באמצע הדרך, ואז צינור לתוך קצה אחר. חזור עם הפגזים שנותרו.
* בצק יכול להתבצע 1 יום לפני פגזים ומקורר.
בואו בצק לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני גלגול.* פגזים ניתן מטוגן 2 ימים קדימה, מקורר לחלוטין, אז שמר, שכבתי בין מגבות נייר, במיכל אטום בטמפרטורת החדר.