קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קנולי עם חלב אנצ'ו-גבינת שמנת חינם

קנולי עם חלב אנצ'ו-גבינת שמנת חינם
מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך vanillan לחלץ, tbsp. של חלב סויה, טוב יותר מאשר גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת גזר ללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת ללא חלב, מתאבנים עם גבינת שמנת ללא חלב, ו תותים ללא חלב ועוגת גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת, לשלב את הקמח, סוכר, ומלח. בבלנדר, לשלב את שאר החומרים. למזג אותם במשך כ 1 דקה עד שהם גם emulsified.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את הנוזל למרכיבים היבשים ומערבבים היטב. לאחר מרכיבים רטובים ויבשים ליצור בצק, אתה יכול להוסיף יותר קמח כדי להפוך את הבצק הדוק יותר (זה צריך להרגיש כמו בצק לחם רך.) לא ללוש את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
תן את הבצק לשבת במשך כ -15 דקות. על משטח מקומח, לגלגל את הבצק עד שהוא על 1/16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
לגזור 4 עיגולים אינץ. לעטוף את העיגולים סביב צורות קנולי. להרטיב את האצבע ולהפעיל אותו לאורך התפר של לעטוף ולחץ למטה בעדינות כדי לאטום את לעטוף. הגדר טיגון עמוק או ווק ולמלא אותו בשמן עד שהוא יכסה את הפגזים. תגביר את זה לגובה בינוני. עם סט של מלקחיים, זרוק את הטופס עטוף קנולי לתוך השמן. מטגנים אותו עד שהוא צבע זהוב בהיר ומיד להסיר אותו. שים את זה על מגבת נייר כדי לנקז את השמן. חזור עם צורות קנולי עטופות אחרות.ממלאים סיר קטן במים. להפוך אותו בינוני נמוך. בעוד הוא מתחמם, deseed אנשואים על ידי הסרת הגבעול העליון ולנער את הזרעים דרך החור שנוצר.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מניחים את האנשואים במים ומחממים אותם. הם צריכים להפוך צבע בהיר יותר ואת העור צריך להחליק. בעוד הם rehydrating, במקום טוב יותר מאשר גבינת שמנת וצוף אגבה מתוק בבלנדר. תמזג אותם על גבוה לפחות דקה אחת. לחלופין, אתה יכול למקם את הטוב יותר מאשר גבינת שמנת וצוף אגבה מתוק בקערה צרה, גבוהה, מתכת ולהשתמש בבלנדר טבילה על זה. לשאוב את בלנדר טבילה למעלה ולמטה כדי fluff את המילוי. ברגע שהאנשואים יתייבשו, תרככו אותם בקטן מאוד. מערבבים את הבשר לתוך המילוי. לחלופין, אתה יכול למזג אותו.פרוס את פרי הקקטוס כך שיש לך פרוסות על 1/8 אינץ'. שמן קל מחבת sauté.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את המחבת לחום בינוני. מטגנים את פרי האגס הקוצני במשך כשתי דקות או עד שאתה רואה את הצבעים להחליק.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הנח אותם על הצלחת, שניים או שלושה לצלחת. במחבת sauté, טוסט צנוברים על חום בינוני עד שהם מתחילים לפתח כתמים חומים בהירים עליהם. זה צריך לקחת רק 2 או 3 דקות. שים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מניחים את המילוי בשקית צנרת (ראה הערות השף עבור לרמות). צרף קצה רחב בצורת כוכב. צינור המילוי לתוך פגז קנולי עד שהוא מלא. מסדרים את פרי האגס הקוצני על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
9
תניח את הקנולי הממולא על הפירות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
10
טפטוף צוף אגבה מתוק על פני הצלחת, הקנולי, והפרי. לנפות קצת אבקת סוכר על פני הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
11
מפזרים כמה צנוברים סביב הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול