קנטקי בראון החם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קנטקי חם בראון. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ Foodnetwork יש 55 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לך גבינת פרמזן, חמאה, פטריות מוקפצות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קנטקי בראון החם, קנטקי בראון החם, ו קנטקי בראון חם Ww (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה ומוסיפים מספיק קמח כדי ליצור רביכה עבה למדי (מספיק כדי לספוג את כל החמאה).
מוסיפים חלב ו 6 כפות פרמזן.
מוסיפים ביצה כדי לעבות את הרוטב, אבל לא מאפשרים לרתיחה.
הסר מהחום. מקפלים פנימה קצפת.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
עבור כל חום חם, מניחים 2 פרוסות של טוסט על צלחת מתכת (או flameproof). מכסים את הטוסט עם פטריות ועגבניות פרוסות דק, ואז מכסים עם כמות ליברלית של טורקיה.
יוצקים כמות נדיבה של רוטב על טורקיה וטוסט.
מניחים את המנה כולה תחת מטלית עד הרוטב הוא מנומר חום תוסס.
הסר מטאטא, לחצות 2 חתיכות של בייקון על גבי לשרת מיד.