קנלוני עגל, עוף ובשר
עגל, עוף ובשר Canelloni עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בשר טחון, גבינת פרמזן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו חזיר, עגל או שניצל עוף, פיקטה עגל או עוף של תרזה, ו כבש (או עוף או עגל) עם תבשיל כרוב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך קרפים: בקערה בינונית להכות ביצים ביסודיות, ולאחר מכן להוסיף חלב וחמאה. הכה בקמח ומלח עד חלקה. (הערה: הבלילה היא הטובה ביותר אם נשאר להגדיר עבור 1/2 שעה לפני השימוש). קרפים חומים במחבת חמה בינונית, מה שהופך אותם 6 עד 8 אינץ ' בהיקף. תניח בצד.
כדי להפוך את מילוי בשר: עגל חום, עוף ובשר בחמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני. מערבבים את הפטרוזיליה, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
כדי להפוך את הרוטב הלבן: בסיר קטן על חום בינוני, לבשל קמח וחמאה יחד במשך 1 דקה. מערבבים במלח, פלפל ואגוז מוסקט, ולאחר מכן מערבבים בחלב וממשיכים לבשל עד עבה.
מורחים 1/2 של רוטב הפסטה בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'. תערובת בשר כפית לתוך קרפים מוכנים, מתקפל על כל הצדדים של קרפ כדי ליצור חבילות בגודל כף.
מקום מלא קרפים, צד התפר למטה, בתבנית אפייה. מכסים עם רוטב פסטה הנותרים ושופכים רוטב לבן על כל. מכסים עם גבינת מוצרלה וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד גבינה הוא מבעבע וחום בקצוות.